OM jag är taggad!

Jisses, jobbig jäkla deppkväll igår.

Men idag är det nya tag! :D det går ju inte att deppa när man ska till självaste The Bridge och rocka loss tillsammans med Flodan och en drös av Rhodosraggare på Rhodos Reunion efterfest! :D Jag menar det kan ju bara inte gå fel! Fast med tanke på att det idag är Fredag den 13:e så hmmm...lite läskigt..TÄNK om jag får ett drinkglas i huvudet, jag ramlar ner för trappen på väg till dansgolvet...JA VADSOM! Men nu ska jag inte tänka negativt, för det är FEST och OM jag är taggad! :D WOHOOO! Hoppas på några klassiska Rhodos-låtar också! "Alla som inte våldtar är dansbandsmän!"


Undrar om man får se någon manlig "julgran" kanske! :P

Men nu ska jag bädda min säng som ser förskräcklig ut, vad gör jag när jag sover liksom? Springer eller? Jaja, sen ska jag ringa ett läskigt telefonsamtal till en viss Åsa, ska prata med henne angående jobbet som timmis på ett dagis i stan...IIHHHH NERVÖS! Men det är lika bra att få det överstökat så man slipper tänka på det över helgen.. :)

Nee dags för en springrunda känner jag! Min bror är redan och kutar runt i spåren man kan ju INTE vara sämre än honom! Och GUD va jag ogillar Alicia Keys, hon sjunger ju FALSKT (hon är på mtv nu nämligen :P) USCH! Iofs så är väl jag inte så jävla mkt bättre men...hihi...

Puss på er alla! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0