Rhodos reunion

Godmorgon alla stackars bakfulla människor som ligger och spyr i en papperskorg just nu ;)

Igår var det som sagt Rhodos Reunion fest på The Bridge inne i stan. Jag och Flodan, dvs två av tre av vårat lilla Rhodos gäng åkte in vid 21 tiden för att vara där lagom till 22...dock så är vi ALLTID FÖR tidiga, var knappt några alls där när vi kom, tihii, men vi stod och drack "Kvällens drink" I baren (som visserligen inte smakade så gott men..) och pratade samtidigt som vi spanande efter bekanta ansikten.

Bra kväll, det enda som var negativt var den dåliga musiken, jag menar VEM kan dansa till enbart housemusik?? Om man är tillräckligt full kanske...men vi höll oss mest på det lilla dansrummer där man trängdes med svettiga Rhodosraggare och dansade till Carolas - fångad av en stormvind :D man såg många av de kända bartenderna från Pacha samt en massa biljettförsäljare...en av dem va sötnosen Oskar! :D Wiiie, så himla kul att träffa han igen, så han bestämde faktiskt sushi lunch med mig nästa Lördag, looking forward to that! :) för att inte glömma så var ju även Ludde och hans lite smågalna, eller lite, rättså mkt smågalna gäng där och breakades loss..haha rättså härlig pysar :P Ludde och jag kom fram till att han hade det UNGEFÄR som på Rhodos, de bodde nämligen på ett hotell bara 5 minuter därifrån :P Sedan att hans överfulla vän CJ skulle stå på borden och dansa samt försöka dra med oss på en efterfest till någon random krog var ju en annan sak haha :D TUMMEN UPP!


Röda läppar var det här!

På den kära roslagsbanan

Kvällens drink!

Söt Flodan sörplar "saft" :D



Mattias som otippat dök upp! :P

Sötnosen Oskar

Strike a pose!

Fast det mest otippade under hela kvällen var ju när vi träffade på Mattias av alla! Han träffade vi nämligen på Rhodos 08, så JÄKLAR vad jag garva, bildbevis kommer här på bloggen för en nyfiken Jannesson ;) Kramade om ett par sötnosar innan vi åkte hemåt. Hemfärden var hemsk, eller iaf till en början, hade världens magknip, kunde knappt stå.. :( men som tur va gick det över! Sedan åkte vi med en störd busschafför osm inte stannade där vi skulle av utan åkte längre...sedan när vi sa ill henne att vi faktiskt tryckt på stannar vart hon assur och svor och hade sig, vaddå PMS? :P

Nu ska jag strax mumsa mat och ikväll blir det även lite Café60 med Flodan :)

Puss! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0