Uschibuschi!

Uhhhhh...jag är så seg och inte ALLS på humör för tillfället... :(

Jag har verkligen panik över en sak för tillfället, men jag ska ta tag i det imorrn, pallar inte tänka på det för tillfället...Igår var jag och köpte min älskade jacka som jag spanat in på Monki, UHH I'm in looove! <3 den är så snygg så jag venne vad! Kan visa er så småningom när kameran laddad klart, maha! :P Annars har jag blitt jättesnuvig.. :/ tappade fan räkningen på hur många ggr jag nös igår, men OJ kändes som om jag gjorde det varje minut..ändå valde jag att träna, dock inte ett intensivt gympapass, utan ett lungt core pass, excelente! Var väldigt längesedan jag var på ett sådant pass så det var ett kärt återseende av massa gamla "core-atleter" ;D

Och jag har köpt Melissa Horns nya skiva idag! Måste träna på låttexterna inför hennes konsert den 11 november som jag och Flodis ska gå på! :D Den var så bra...! Man kan verkligen känna igen sig i hennes låttexter..

Idag är jag ledig igen! Men imorn blir det nattjobb! Får se hur många spyor jag får torka upp då.. :O lär bli intressant! Sen vet jag inte om det går några tåg eller bussar hem så jag lär få prova på livet som uteliggare den natten haha! :P ÄNNU MER INTRESSANT! ;D Idag ska jag iaf gå på bio med Johan.. :D Final destination ska det bli, ni vet 3D men värsta glajjorna :P schteek säger jag!

Mmmm...men åhhh att det ska vara så svårt med vissa saker! Önskar jag kunde få någon annans hjärna för tillfället..orkar verkligen inte tänka, det gör mig bara ledsen. Att det ska vara så komplicerat, kan det inte bara funka för en gångs skull! Det hade vart för bra för att vara sant, men nu är det som det är.

De säger att det ska funka och laga det med Karlssons Klister men trust me, det funkar inte! :(


Melvin har inget med det jag skrivit att göra, men han får vara med och förgylla inlägget lite med sin snygga sovställning :D

Jag ska sakna dig imorgon.


Kommentarer
Postat av: jessan

älskar kissekatten!

2009-10-15 @ 16:29:06
URL: http://artonsomrar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0