Ameeh TJA!

HAHA! Jag och Micke diskuterar värsta roliga grejen på Facebook :D Att jag ska ta över bros vänner under hans lumpen tid:

Erik: Pappa vart är Anna?
Pappa: Aaa..just nu är hon på Fifa-kväll hos Micke, sen skulle hon tydligen dra vidare och se på film hos Wik!

Det hade vart något! :D Idag har jag för övrigt vart på stand med Niklas, vi "Glassade" runt som vi brukar säga, kollade i massa fräna butiker, han är för övrigt en mästare på att hitta de allra märkligaste klädesbutikerna som man aldrig vart inne i förut, GREAT! :D fick oss varsitt kap, han två t-shirtar och jag en sött litet plagg från Topshop, vart annars liksom? ;) Sedan vart jag nästintill pank när vi åt lunch, en ynka räksallad för, HÅLL I ER FOLKS! 146 kronor?! ÄR inte det vansinnit? Ändå köpte man den, men lite lyx kan man unna sig ibland.. :) Kände mig dock som en kossa på grönbete när jag gluffsade i mig all grönsallad. Sen vart det även fika på Waynes och HÖR Å HÄPNA! Jag tror jag håller på att tröttna på latte.. :( blivit för många under mina fika dagar.

På kvällen vart det träning, träffade min sötnos Emmsing så vi har bestämt att det imorgon blir pannkaksmys i Flaxis! :) wiiie! Hopps även på att få smaka hennes smaskiga chokladbollar! synd bara att inte skogshuggarn Emil va hemma, jag som skulle göra en kladdkaka till honom.. :( Jaja..

Nu är det Melissa Horn som spelas på hög volym härhemma! :) underbart om ni frågar mig!
Lite kort om igår: Var på stan med söta Kim, shoppade lite kläder, åt smarrig lunch i gallerian och fikade :D Dock så fick hon världens mest smaklösa äppelpaj som smakade deg, usch då! :O Själv tog man ett säkert kort å satsade på den vanliga chokladmuffinsen, SÅ GOD! :)

På kvällen var det tacofiesta med Pinnen och Blomman, vackra smeknamn :) MUMSIGT! Fast Johan hade köpt ALLT extra HOT, salsan var av "HOT" variant. oliverna var proppade med chili och aaa, det var hett helt enkelt :P Sedan vart jag "tvingad" att visa dem Rhodos filmen, dock så tog jag bort de mesta pinsamma sekvenserna och de klagade på min klippning av filmen, baah so what!? :P Sedan höll jag fler ggr på att garva så mkt att jag höll på att kissa på mig...jisses! "Åhh va härligt det ser ut" eller när jag trodde Johan sa: "Nu ska jag hem och köpa bindor" :P bra skit. Sen kollade vi också på dejting-tips med fråga Olle, vi kom dock fram till att han är en rättså pervers jävel!

BRA DAGAR!

Nu är klockan tolv och jag har banne mig träningsvärk i hela kroppen! :P

Puss och Natti! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0