Pannkaksfest!

Idag har jag haft myspys hos Emmsing i Flaxis! :) Fast vet ni vad jag lyckades med?? INTE ovanligt om man säger så...men jag tog FEL buss...så jag fick vänta i en timme vid stationen innan jag kunde sätta mig på bussen som gick på Flaxis, wohooo..vaddå loda runt i centrum och fönstershoppa liksom? Jaja huvudsaken var ju att jag kom dit!

Vi gräddade värsta mumsiga pannkakorna, vispade "för gammal" grädde och det var HIMMELSKT gott! Pannkakor in my heart! ;) tappade räkningen på hur många jag åt men hmm...kan det vart 6-7 stycken? Sedan ägnade vi restan av våran lilla mys-tid till att göra det vi är bra på, prata, skratta och titta upp roliga personer på facebook, haha! :P Vart en hel del sötsaker, för efter pannkakslunchen så fikade vi med Emmsing mumsiga chokladbollart som jag fick äran att smaka, samt tobleronechoklad och kaffe/té :) dock så upptäckte vi både att det inte var så smart att dricka så mkt, vi höll ju fasiken på att kissa på oss under vår promenad till busshållsplatsen där jag sedan skulle fortsätta min färd hemåt :) SÅ MYSIG DAG, TACK MITT HJÄRTA! :D ♥

Fast jag upptäckte en sak on my way home...det är fan på buss 623 som jag hör hemma, där känner jag mig trygg, hehe..

Nu är jag vrålhungrig...ysch. Ska ringa maaah brothaa from anothaa mothaaa, nämligen Jannesson :D OJOJOJ Vad vi ska prata! Har Mkt att berätta! NU JÄVLAR KÖR VI! :D typ.

Puss ♥


Jag är proffs på att vispa grädde :)


MUMS!


Hej jag heter Anna och jag är drogad.


Sötisen Emmsing!


INTE okej bild, men jag bjuder på den! :D

Nu ska jag åka iväg och hämta min broder! :)

Kommentarer
Postat av: Johan

Ser ut som att du knaprat i dig lite för många 55+ tabletter på tredje bilden :D

2009-10-30 @ 22:41:25
Postat av: Anabanana :D

Haha! Du det kan man lungt säga att jag har, minns inte ens när bilden togs.. :O

2009-10-30 @ 23:41:53
URL: http://annsing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0