SPOTIFY MEN HEJ!

Va dålig jag är...jaja...

Igår var det en av de tråkigaste dagarna i livshistorien igen! ;P men jag är verkligen världens mest rastlösa människa, så så fort jag inte har något att göra en dag så är det DÖDSTRIST! :P Gjorde en massa nödvändiga saker som att maila ett par personer angående komvux och mina betyg och grejer.. dessutom är jag så himla irrtererad på min chef... :S jag har sagt att jag INTE kan jobba mellan den 21 TILL den 25 oktober för jag ska på utbildning då...vad ser jag då på mitt jobbschema? JO att han har satt upp mig på arbetspass både den 22, 23 OCH 24... jag blir så himla irriterad, dessutom är människan okontaktbar...ÅÅHHHH!! Men jag får se om jag hittar honom när jag ska jobba på söndag...jag tänker ju aldrig slänga 5000 spänn i sjön (som utbildningen kosta) bara för att han inte lyssnat...NO WAY! Så nu har jag lite ångest över det där..Annars så ägnade jag dagen åt långpromenad i solen och avskutade kvällen med ett Friskis pass, härligt! :)

Papi var jättesöt och hade tänt ljus och gjort en jättesmarrig middag som stod serverad närjag kom hem, wiiie! :) Favoriten med ajvarköttfärsbiffar och avocadopasta, mumsfillibabba! :)

Mmm idag blir det kanske fullt upp...möjligtvis fika med Nickelito...sedan kommer bror hem! HElgen blir fullspäckad med jobb och åter jobb...SKÖNT att vara ledig på måndag, för det kommer inte bli att leka med...! Men det blir nog KUL!

Och vet ni? Hille var min hjälte igår!!! Han fixade Spotify till mig!! WIHOOO! Jag är nog den sista människan i detta falukorvsland som har det men BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG! :D Så nu diggar jag varje dag till nya sköna beats! Gillart! ;D Nu vart jag påmind om att jag måste våldsgästa emil och sno hans skräckfilmer...hmmm det får jag ta och göra ngn dag snart! :)

Och nu börjar det bli jobbigt igen. VARFÖR GÅR DET INTE? Jag orkar verkligen inte ödsla energi, men åhhh jag blir bara irriterad och ledsen så jag ska sluta nu. Hej då.

 


Kommentarer
Postat av: jessan

VA finns det en BÄTTRE!

Måste genast ladda ner :D :D

2009-10-09 @ 13:10:22
URL: http://artonsomrar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0