Fika gillar vi!

Ja, sanningen är ganska jobbig ibland, men man lär sig leva med det!

Idag vaknade jag och ställde in mig på den tråkigaste måndagen på år och dagar, varför MÅSTE jag vara en sådan rastlös person, inte en dag kan jag ägna åt att chilla, men sällskap kanske men inte sittandes ensam och älta en massa gamla goa westlife låtar, det är ångest för mig! Det är det enda negativa med att ha "höstlov" från jobbet.. :S

Men som tur räddades jag i sista sekund av att Johan och Blomman (vilket han hatar att jag kallar honom för men :P) som ville hänka med mig till Täby och fika, de har ju hört om mina fika-vanor! :P tihi! de är så söta som orkar sitta med mig och mumsa godsaker medan jag babblar på om allt möjigt, haha :D vart lite latte, chokladboll, muffin och läsk, det gillar vi! :D Sedan måste jag ge cred till Johan som drack latte för första gången!

Jag: Var det äckligt?
Han: Nej.
Jag: Va? Tyckte du det var gott?
Han: Nej.
Jag: Haha nehe?
Han: Det var liksom neutralt!

Bra eftermiddag!
Nu ska jag bara mysa ner mig i soffan och slå på Rhodos filmen, tänkte tillbaka till de varma dagarna med sol, bad, party och alla heltokiga stunder med Flodis och Janne! Då mår man bra! Och jisses vad man luktar gott nu efter duschen samt alla mojsiga skönhetsprodukter man använt sig av, wiie! :) like it!

Puss på er ♥



Saknar dessa stunder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0