Hard work work

Det var verkligen jättekul att jobba natt igår!

Nu sitter jag inte här och ljuger, utan jag menar't! :D Guven ringde dock in mig lite tidigare så jag var väl där någongåg vid 22 istället för 23 :) mendet var skoj skoj! Allt rann på fint, förutom att min jävla kassa växel tog slut hela tiden.. :O Så himla kul att servera alla stupfulla människor, vissa flörttade verkligen hejvilt med mig som stod i kassan: "Anna...åhhh det är det vackraste namnet jag vet!" yeah right dude! :P Sedan är man ju en lite favorit hos Guven, det var till exempel bara jag som fick rast av alla, så han och jag satt inne i personalrummet drack kaffe, åt tårta och pratade :) nice nice...lite snygg är han ju också, mahaa! :P dessutom så sa han att jag var den som de anställde som låg högst upp i högen, det känns ju inte alltid fel! :)

Han ville att jag skulle stanna till 4, men som tur lät han mig gå när jag slutade min ordinarie tid, nämligen klockan 3, så jag vart en lycklig flicka! och JISSES så mkt fylla det var på vägen hem! På t-centralen tex. stod det en stackars kille och spydde i papperskorgen...han kunde knapt stå på benen! På ett sätt är det ju inte synd om honom då det egentligen är hans egna fel man ändå..dessutom kom det fram ett killgäng, från berga hood (de visste nog inte att jagv ar därifrån, men jag vet minsann vilka de är) som började ragga på mig och fråga om mobilnummer, haha! "Man skulle inte kunna få ditt nummer så vi kan höras? Vart bor du då? VA I ÅKERSBERGA, FAN VA SJUKT, JAG MED!" Sedan gick en av dem av där jag bodde, haha pinsamt! Kom hem vid 5 typ :P

Btw vet ni vem som beställde mat från mig?? SALEM AL FAKIR!! :D Han är ju fan min idol, grymt!

Nu har jag precis, eller njaa inte precis, men för en timme sen ätit frulle med papi, Kim och bror som nu är hemma :) Pratat med storebror i luren också, jisses man saknar sina storebröder det var så längesedan man såg dem! :( Nu ska jag nog lägga mig och vila en stund, för inatt blir det jobb igen, klockan 00-04 denna gång, rättså soft om ni frågar mig!

Och vet ni vad jag ska önska ikväll?? TACO TILL MIDDAG! :D MUMS!

Puss på er! ♥



TITTA JAG ÄR GUL SOM EN SOL!

Kommentarer
Postat av: Emmsing:D

En riktig solstråle! :D <3

2009-10-17 @ 12:51:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0