...but be honest babe.

Gud så länge jag sov imorse! Brukar alltid vakna innan klockan ringer, men idag så vaknade jag AV att den ringde, great! Så nu är man utvilad som får, dockså sitter fortfarande huvudvärken och den stela nacken i och stör mig, jobbigt! Ska dock prova mig på ett Friskis pass ikväll, men om det inte känns bra så får jag avbryta, inget värre med det!

Planerna för dagen förutom Friskis är självklart fika med Kim i Täby, ska bli mysigt! Vi får nog ta och diskutera hur vi ska omvanda lilla Erik till en riktig man som INTE använder ansiktsolja och bär tjejaktiga tröjor, haha! ;D det ser jag fram emot!

Någon som hängde med i Zlatans match igår då? Pinsamt nog måste jag erkänna att jag inte gjorde det. don't know why egentligen då jag avgudar den mannen! Men att sitta och spänt kolla på fotboll kändes inte som en bra medicin för min huvudvärk, guess it was därför. Hörde dock att det gick bra för den pojken, så tums UP people! :D

Precis dammsugit hela huset, eller njaaa inte hela ska inte sitta här och övderiva, men iaf mitt rum, toaletten, köket och hallen, inte illa pinkat! Det är ju viktigt att hjälpa till hemma tycker jag, sedan så känner man sig alltid så duktig och nöjd efteråt: AHA AHA, look at me, I have dammsugit tha house YO!

Nepp hörreni nu ska jag strax keeka lite lunch, mumsi mumsi...ochskönt nog så har min gläjdometer ökat lite det senaste dygnet, great! Vet nog vad det bero på, vilket egentligen inte är så bra, för jag ska inte enbart känna mig bättre till mods pga av det, men men..

NU LADDAR VI INFÖR LATTE-KICKEN!

Pussiluss! ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0