Ser fram emot en kanon Fredag!

Damn...Första "ta-det-lungt-dagen" på lääänge känns det som, har vart ute och busat den mesta delan av tiden känns det som.. :) men det gillas! Nu har jag precis mumsat i mig två mackor med messmör (MUMS) och ett glas med nyponsoppa...BARA jag inte får tillbaka min "ge-mig-latte-huvudvärk" bara..haha då blir det till att köpa en senare helt enkelt.. :P hemskt men sant.

Igår kväll var jag och Flodan ute och tog en kvällspromenad, härligt härligt, fast vi insåg hur himlans kallt det har blitt nu på kvällarna, så det var halsduk och vantar som gällde, mysigt iofs :) Fst rekordet var nog förra året när jag var ute och gick med Jannesson och hade en mössa på mig i juni månad, STICKAD också! :D haha minns hennes uttalande: Haha har du mössa på dig I JULI MÅNAD!? ruuligt!

Iaf tog mig en promenad även idag, lyssnandes på backstreet boys, mina nyfunna idoler :) helt plötsligt skymtade jag en bekant figur av en människa lite längre bort som gich och bar på två ICA-påsar, guess who it was? JO FLODAN! :D haha så hon lämnade sina kassar hemma och sedan strosade vi iväg på ytterligare en promenad, hääärligt, det är nästan som terapi att promenera, andas in frisk luft och prata med en go vän samtidigt :) både hade vart otippat effektiva idag och dammsugit i respektive hus, bra jobbat av oss säger jag bara! :D

Nu är jag nyduschad och sitter och diggar med till Hoffmaestro & CHRAA - Seize the day SÅ grymt härlig låt! :D Strax blir det tillfixning då jag ska bege mig in till den vackra huvudstaden med världens bästa Emmsing för att avnjuta en middag på en Italiensk restaurang, LÄNGTAR! Dessutom har man hört rykten om deras smarriga vitlöksbröd, looking forward to that! :)


Emmsing ♥ Annsing

Ha en mysig Fredag! ♥

Kommentarer
Postat av: Emmsing

WEEEEIIII :D <3 <3

2009-09-18 @ 15:45:59
Postat av: MILLOOO

SNART BILR DET GGÖÖRRAN THA SEXY FUCKAAH HOMEBROO! ;)

2009-09-19 @ 10:59:51
URL: http://millz.devote.se
Postat av: jessan

DELA MED DIG AV DIN SEXIGHET;D

2009-09-19 @ 15:20:19
URL: http://artonsomrar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0