Snorigt värre..

Usch...HEMSKT uppvaknande imorse! Täppt i näsan till tusen, frussen, klibbiga ögon och träningsvärk i hela kroppen.. :S men nu har jag återhämtat mig lite..och om jag ska fortsätta klaga lite så har min feta katt Melvin vart ett monster idag! :O Först så slickade han i sig lite av min filmjölk och sedan slickade han på min tallrik vid lunchen, han är helt otrolig..ett litet äckel...så nu har jag kastat ut honom :P rätt åt honom! Han måste ju lära sig lite hyffs!

Och sedan märkte jag vid lunchen att det inte är så himla trevligt att äta något som man inte ens kan känna smaken på, damn värdelöst, så jag var tvungen att snyta mig varje minut för att kunna känns lite smak iaf! :D haha..! Men för att vara lite positiv så börjar jag må bättre nu, så ikväll blir det nog ett medelpass med Emmsingen och sedan middag med henne efter det, mys! ;D

Nu kommer snart papi hem, jag tänkte smöra lite för honom att han kan skjutsa mig till Täby, för jag är för tillfället oerhört sugen på en espresso house scones! :D haha asusual dvs! can't wait until vi får espresso house till berga hood, OM det någongång händer dvs :P Annars blir det nog en liten promenad nu, solen skiner! Wiiihoo!

And guess what? Imorn blir'e party party @ Tegel, med några goa töser, we will hit tha dancefloor och göra det osäkert! :D Btw, konsertbiljetter till Melissa Horn den 11 november är nu bokade och klara! :) det kommer bli fabolous!

Nej nu svider min ögon, bye bye!



Lyssnat på Jai Ho idag och inser hur mycket jag saknar tiden på Rhodos, längesedan jag hade så kul som då! :D 14/6-28/6-09 ♥



Kommentarer
Postat av: malin

För jag är ledig då :D :D hihi

2009-09-10 @ 14:40:15
URL: http://maooowlin.blogg.se/
Postat av: jessan

Men Anna vad gör du på fel sida om bardisken :D

2009-09-10 @ 19:11:31
URL: http://artonsomrar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0