Sorglig historia

Åhhh..nu har jag gråtit mig en skvätt...Har nämligen nu vid frukosten kollat på "Rachel Ray". Där var det ett inslag om en man som gift sig med sin drömkvinna, det var verkligen hans ungdomskärlek. Hon hade blivit gravid, de båda var självklart jätteglada! Men när hon skulle föda så vart det komplikationer så de beslutade sig för att göra kejsarsnitt. Operationen gick bra, men barn och mamma skiljdes åt, dels pga att dottern var för tidigt född men också för att mamma var tvungen att ligga i en uppvakningsrum samt hinna piggna till lite. Pappan fick dela sin tid, vara lite med sin fru och lite med sin dotter. Fast tills slut kom den dagen då mamman äntligen skulle få sin lilla dotter och första gången hon skulle få resa sig upp från sjukhussängen...men vad händer? Jo...när hon reser sig upp för att ta några steg så kollapsar hon plötsligt, läkare springer in, hon avlider...en blodpropp som vandrat från benet upp till lungan. Vilket tragedi! Sådant får inte hända. Jag har sagt det förut, men jag säger det igen, GUD så orättvist livet kan vara...och man ska verkligen aldrig ta något förgivet, för tänk så fort det kan gå! Ta vara på den värdefulla tiden ni har men era nära och kära, så GULD värt! Idag lever pappan själv med sin dotter som förövrigt var SÅ lika mamman, så mank an säga att hon lever vidare i sin lilla dotter, så fint! Men han hade klarat sig bra pga allt stöd han fått från övriga familj och vänner, de betyder jättemmycket! Det har även jag fått erfara, man ska vara rädd om dem, kände bara för att skriva detta som en liten tankeställare :)

Vet ni vad jag gör för tillfället då? Jo, självklart så sitter man och lyssnar på backstreet boys, haha det kallas BEROENDE! :D men de är verkligen grymma! btw igår så pratade jag med Oskikoski, mkt mkt trevligt måste jag säga, fast jag vart inte avis när han berättade att hans mattebok var som en bibel, haha poor little boy säger jag bara! :P men kulijul!

HUR fint väder som helst idag yaao! Själv tänkte jag nog ta mig in till skolan, hmm men jag får se om jag gör det, är ju en jäkla bit att åka.. :P men men jag måste prata lite med Little-Lill hur jag ska söka in på komvux :) det blir en rolig historia, MÅSTE nämligen läsa upp lite mer matte nivåer, damn it, ser INTE fram emot det, nej nej! Så nu ska jag väl börja fixa iordning lite, see yaaao!

Pussiluss!


Måste säga att jag saknar söt-bror lite..haha btw vilken min han får till! :P

Kommentarer
Postat av: jessan

haha gullbror du har ^^ :)



BSB <33

2009-09-17 @ 13:42:18
URL: http://artonsomrar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0