Ledsen i ögat..

Usch, hemsk kväll...

Jag är ledsen igen, av en miljon olika orsaker, mest av en...jag fattar inte vad jag gör för fel? Känns bara som om alla har ngt emot mig...förutom mina underbara vänner såklart, dem är guld värda...och det finns en person som jag hade velat prata med just ikväll, men denna är tyvärr inte tillgänglig...

Jag har sagt det förut, men jag säger det igen, det är SÅ mkt jag saknar, visst kan jag stanna upp ibland och tycka livet är underbart, för stundtals är det verkligen det! Men att känna ständiga saknad av människor är inte kul och när man dessutom kämpar med att hålla skenet uppe och försöker engagera folk som inte ens lägger märket till hur mycket man försöker, då blir man trött...trött, besviken och ledsen. Jag vet inte vad jag ska göra. Men samtidigt så är det inte mitt ansvar, men det känns bara som om inte jag gör något så händer inget.

Just nu har jag ångest för allt, inför morgondagen, inför natten, inför framtiden...skit.

Allt jag vill är att någon, speciellt du, kramar mig och säger hur fin jag är! Om det hade varit möjligt sa hade det räckt för att få mig att känna mig glad igen, för just nu känner jag mig så tom inombords. 

Tack till Flodis som gjorde min dag idag med stadsbesök, shopping, vaccintion och fika på Wayne's, myspys! ♥ Ni skulle sett hennes kalasfina varma choklad btw, massvis med grädde i och regnbågsfärgade minimarshmallows, så himla sött! :)



NATTI FRÅN MIG!♥


Kommentarer
Postat av: Jennyh ♡ lever lyxliv på Malta ;)

Mysigt :)

Jag har varit på jobbet och sen bara tagit de lugnt hemma, trött :)

2009-09-14 @ 23:37:48
URL: http://jennyh.se
Postat av: Jennyh - Lyxlivet på Malta ;)

Bara några veckor än så länge :)

2009-09-15 @ 10:28:18
URL: http://jennyh.se
Postat av: Anna Panna

Kämpa på vännen, ibland blir livet inte alltid som man har tänkt sig... men kom ihåg att allt inte vilar på dina axlar, allt behöver inte vara perfekt! <3

2009-09-15 @ 10:36:36
Postat av: Emmsing

Jag håller med Anna Panna! Du är stark och du kommer klara det! Jag Älskar Dig <3

2009-09-15 @ 14:35:07
Postat av: Anabanana :D

Tack gullungar! <3 ni är BÄST!

2009-09-15 @ 20:17:25
URL: http://annsing.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0